LUNCH MENU

Lunch Pasta Set    ¥1,800 ~


◆カボチャのポタージュ 
Pumpkin potage
 or
◆有機野菜のガーデンサラダ
Organic vegetable garden salad

カボチャのポタージュ

下記のパスタメニューから1皿お選びいただけます。
You can choose one dish from the following pasta menu.

◆牛挽肉と甘長唐辛子のボロネーゼ
Bolognese of minced beef and sweet pepper

黒毛和牛と甘長唐辛子のボロネーゼ 

◆生イワシと春菊のペペロンチーノ
Raw sardines and spring chrysanthemum
peperoncino

生イワシと春菊のペペロンチーノ

◆クリーミーカルボナーラ
Creamy carbonara

クリーミーカルボナーラ

◆アラビアータ
Arabiata

アラビアータ

※ランチセットはパンとカフェ付きとなります。 
Lunch set includes bread and cafe.

※グルテンフリーのパスタもございますのでお気軽にお尋ねください。
Gluten-free pasta are also available, so please feel free to ask.

※金額は税別となります。 
The amount is excluding tax.

バケット

Lunch Set    ¥2,300 ~


◆カボチャのポタージュ 
Pumpkin potage
 or
◆有機野菜のガーデンサラダ
Organic vegetable garden salad

カボチャのポタージュ

下記のメインメニューから1皿お選びいただけます。
You can choose one dish from the main menu below.

◆国産牛サーロインのグリル(+ ¥1,500)
Grilled domestic beef sirloin

5種類のソースでそれぞれのお味をお楽しみいただけます。
You can enjoy each taste with 5 kinds of sauces.

メインのソースを2種類よりお選びください。
Please choose from two main sources.
・赤ワインソース Red wine sauce
・ゴルゴンゾーラソース Gorgonzola sauce

別途、4種類のソースをお楽しみいただけます。
Separately, you can enjoy 4 types of source.
・オニオンソース Onion sauce
・自家製おろしポン酢 Homemade grated ponzu
・わさび醤油 Wasabi soy sauce
・季節のフルーツのソース Seasonal fruit sauce

◆知床鳥のもも肉 ガーリックハーブロースト
Shiretoko bird thigh meat garlic herb roast

知床鳥のもも肉 ガーリックハーブロースト

本日のおすすめ魚料理 
◆山梨県産ブランドサーモン「富士の介」香草パン粉焼き ケッカソース
Yamanashi brand salmon “Fuji no suke” grilled with herbs Kekka sauce

山梨県産ブランドサーモン「富士の介」香草パン粉焼き ケッカソース

◆本日の鮮魚 白ワインクリームソース
Today’s fresh fish with white wine cream sauce

※ランチセットはパンとカフェ付きとなります。 
Lunch set includes bread and cafe.

※金額は税別となります。 
The amount is excluding tax.

バケット

Lunch

A la carte ~ 一品料理


◆カボチャのポタージュ   ¥600
Pumpkin potage

こだわりの農家が有機栽培で愛情たっぷりに育てたカボチャを
新鮮な生クリームと牛乳で美味しく仕上げました。
Pumpkins carefully grown by organic farmers and lovingly
grown are freshly made with fresh cream and milk.

 

カボチャのポタージュ

◆フォアグラ、ウニ、キャビアの冷製カクテル ¥1,200
Cold cocktail of foie gras, sea urchin and caviar

フォアグラとウニの濃厚さ、自家製コンソメのジュレとキャビアの旨味が
絶妙なバランスの味のハーモニーをお楽しみください。
Enjoy the harmony of the exquisite balance of the richness of foie gras
and sea urchin, the homemade consomme jelly and the taste of caviar

フォアグラ、ウニ、キャビアの冷製カクテル

◆ウニとキャビアの冷製カクテル   ¥1,200
Cold cocktail of sea urchin and caviar

ウニの濃厚さ、自家製コンソメのジュレとキャビアの旨味が
絶妙なバランスの味のハーモニーをお楽しみください。
Enjoy the harmony of exquisite balance of sea urchin richness,
homemade consomme jelly and caviar umami.

ウニとキャビアの冷製カクテル

◆有機野菜を使ったガーデンサラダ   ¥500
Garden salad using organic vegetables

安全で美味しいお野菜を作っている農家さんから仕入れた
有機野菜を使ったサラダです。
This salad uses organic vegetables purchased from farmers
who produce safe and delicious vegetables.


◆牛挽肉と甘長唐辛子のボロネーゼ   ¥1,500
Bolognese of minced beef and sweet pepper

牛肉の旨味を引き出し、山梨県産ワインを贅沢に使って、
お子様からお年寄りまで召し上がれる本格的な味に仕上げました。
ぜひ、お召し上がりください。
The beef taste is brought out, and the wine from
Yamanashi is used luxuriously to create a full-fledged taste
that can be enjoyed by children and the elderly.
Please enjoy it by all means.

黒毛和牛と甘長唐辛子のボロネーゼ 

◆生イワシと春菊のペペロンチーノ  ¥1,500
Raw sardines and spring chrysanthemum
peperoncino

漁港から仕入れた新鮮な生イワシの旨味と春菊の香り、
自家製セミドライトマトの甘みを引き出したオイルベースのパスタです。
It is an oil-based pasta that brings out the fresh sardine flavor
and fragrance of spring chrysanthemum purchased from the
fishing port, and the sweetness of homemade semi-dried tomatoes.

生イワシと春菊のペペロンチーノ

◆クリーミーカルボナーラ ¥1,300
Creamy carbonara

ベーコンと生クリームのカルボナーラです。
クリーミーなチーズの旨味をお楽しみください。
It is a carbonara of bacon and fresh cream.
Enjoy the creamy cheese flavor.

クリーミーカルボナーラ

◆アラビアータ   ¥1,300
Arabiata

ピリッと辛いアラビアータです。
トマトの旨味を濃縮した自家製ソースにニンニク、
鷹の爪を加えました。
It is a spicy Arabiata.
Garlic and pepper are added to the tomato sauce,
which concentrates the flavor of the fruit.

※グルテンフリーのパスタもございますのでお気軽にお尋ねください。
Feel free to ask for gluten-free pasta.

アラビアータ

◆山梨県産ブランドサーモン「富士の介」香草パン粉焼き ケッカソース   ¥1,900
Yamanashi brand salmon “Fuji no suke” grilled with herbs Kekka sauce

山梨県のブランドサーモン『富士の介』は、臭みが少なく、さっぱりしています。
香草パン粉をまぶし、香ばしく焼きました。中は半レアの焼き加減となっています。
フルーツトマトのさっぱりとしたソースとともにお召し上がりください。
Yamanashi brand salmon “Fuji no suke” has little odor and is refreshing.
Sprinkled with herb breadcrumbs and savory and baked. Inside is semi-rare baked.
Serve with a refreshing sauce of fruit tomatoes.

山梨県産ブランドサーモン「富士の介」香草パン粉焼き ケッカソース

◆本日の鮮魚 白ワインクリームソース  ¥1,900
Today’s fresh fish with white wine cream sauce

毎日、漁港から届いた新鮮な魚を白ワインとバターを使ったソースで仕上げました。
繊細なソースの味をお楽しみください。
Every day, fresh fish arrived from the fishing port was finished
with sauce using white wine and butter.
Please enjoy the taste of delicate sauce.


SOLAのお肉料理は 薪 + 炭火 で香りをつけながらじっくり焼き上げております。
SOLA’s meat dishes are baked slowly with aroma with firewood and charcoal fire.

◆A5ランク黒毛和牛フィレ肉のグリル  100g ¥4,400  200g ¥8,500 300g ¥12,000
A5 rank grilled Japanese black beef fillet

誰もが納得の特選A5ランクの黒毛和牛を使ったステーキです。
This is a steak made with Japanese black beef of A5 rank,


◆国産牛サーロインのグリル  200g ¥3,900 300g ¥5,200
Grilled domestic beef sirloin

赤身のしっかりとしたお肉です。
It is lean, solid meat.

A5ランク黒毛和牛フィレ肉と国産牛サーロインのグリルは、
5種類のソースでそれぞれのお味をお楽しみいただけます。
A5 rank Japanese black beef fillet grill and domestic beef
sirloin grill can be enjoyed with 5 different sauces.

国産牛サーロインのグリル 赤ワインソース

メインのソースを2種類よりお選びください。
Please choose from two main sources.
・赤ワインソース Red wine sauce
・ゴルゴンゾーラソース Gorgonzola sauce

別途、4種類のソースをお楽しみいただけます。
Separately, you can enjoy 4 types of source.
・オニオンソース Onion sauce
・自家製おろしポン酢 Homemade grated ponzu
・わさび醤油 Wasabi soy sauce
・季節のフルーツのソース Seasonal fruit sauce


◆知床鳥のもも肉 ガーリックハーブロースト   ¥1,800
Shiretoko bird thigh meat garlic herb roast

知床鶏は植物性飼料を与えて育てているため、鶏独特の臭みが少ないお肉です。
ガーリックとハーブを使いローストし、ジューシーに仕上げました。
Shiretoko chicken is a meat that has little peculiar smell
because it is grown with plant feed.
Roasted with garlic and herbs and finished juicy.

知床鳥のもも肉 ガーリックハーブロースト

◆バゲット   ¥300
Baguette

 

 

 

※金額は税別となります。 The amount is excluding tax.

バケット
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