◆牛挽肉と甘長唐辛子のボロネーゼ ¥1,600
Bolognese of minced beef and sweet pepper
牛肉の旨味を引き出し、山梨県産ワインを贅沢に使って、
お子様からお年寄りまで召し上がれる本格的な味に仕上げました。
ぜひ、お召し上がりください。
The beef taste is brought out, and the wine from
Yamanashi is used luxuriously to create a full-fledged taste
that can be enjoyed by children and the elderly.
Please enjoy it by all means.
◆天使の海老のトマトクリームソース ¥1,500
Angel shrimp with tomato cream sauce
ニューカレドニアのきれいな海で育った天使の海老を使った
トマトクリームパスタです。
フルーツの甘みを加えたトマトソースに
生クリームのまろやかさがマッチした一皿です。
It is tomato cream pasta using angel shrimp grown
in the beautiful sea of New Caledonia.
A dish that matches the mellowness of fresh cream
with homemade concentrated tomato sauce.
◆生イワシと春菊のペペロンチーノ ¥1,500
Raw sardines and spring chrysanthemum peperoncino
漁港から仕入れた新鮮な生イワシの旨味と春菊の香り、
自家製セミドライトマトの甘みを引き出したオイルベースのパスタです。
It is an oil-based pasta that brings out the fresh sardine flavor
and fragrance of spring chrysanthemum purchased from the
fishing port, and the sweetness of homemade semi-dried tomatoes.
◆クリーミーカルボナーラ ¥1,300
Creamy carbonara
ベーコンと生クリームのカルボナーラです。
クリーミーなチーズの旨味をお楽しみください。
It is a carbonara of bacon and fresh cream.
Enjoy the creamy cheese flavor.
◆アラビアータ ¥1,300
Arabiata
ピリッと辛いアラビアータです。
トマトの旨味を濃縮した自家製ソースにニンニク、
鷹の爪を加えました。
It is a spicy Arabiata.
Garlic and pepper are added to the tomato sauce,
which concentrates the flavor of the fruit.
◆フレッシュバジルのジェノベーゼ ¥1,800
Genovese with fresh basil
新鮮なバジルをふんだんに使い、アクセントに大場を加えました。
Using plenty of fresh basil, macrophyll is added to the accent.
※グルテンフリーのパスタもございますのでお気軽にお尋ねください。
Feel free to ask for gluten-free pasta.
◆マルゲリータ ¥1,500
Margherita
◆マッシュルームと4種のチーズ ¥1,500
Mushrooms and four cheeses
◆ハーフ&ハーフ ¥1,500
Half & Half
ピザはハーフ&ハーフもご注文いただけます
Pizza can be ordered in half & half
◆牡蠣とポルチーニのチーズリゾット ¥1,800
Oyster and porcini cheese risotto
牡蠣とポ ルチーニ椎茸の香り豊かなリゾットです。
Risotto with rich scent of oysters and porcini mushrooms.
SOLAのお肉料理は 薪 + 炭火 で香りをつけながらじっくり焼き上げております。
SOLA’s meat dishes are baked slowly with aroma with firewood and charcoal fire.
◆A5ランク黒毛和牛フィレ肉 100g ¥4,400 200g ¥8,500 300g ¥12,000
A5 rank Japanese black beef fillet
誰もが納得の特選A5ランクの黒毛和牛を使ったステーキです。
This is a steak made with Japanese black beef of A5 rank,
◆国産牛サーロインのグリル 200g ¥3,900 300g ¥5,200
Grilled domestic beef sirloin
赤身のしっかりとしたお肉です。 It is lean, solid meat.
A5ランク黒毛和牛フィレ肉と国産牛サーロインのグリルは、
5種類のソースでそれぞれのお味をお楽しみいただけます。
A5 rank Japanese black beef fillet grill and domestic beef
sirloin grill can be enjoyed with 5 different sauces.
メインのソースを2種類よりお選びください。
Please choose from two main sources.
・赤ワインソース Red wine sauce
・ゴルゴンゾーラソース Gorgonzola sauce
別途、4種類のソースをお楽しみいただけます。
Separately, you can enjoy 4 types of source.
・オニオンソース Onion sauce
・自家製おろしポン酢 Homemade grated ponzu
・わさび醤油 Wasabi soy sauce
・季節のフルーツのソース Seasonal fruit sauce
◆知床鳥のもも肉 ガーリックハーブロースト ¥1,800
Shiretoko bird thigh meat garlic herb roast
知床鶏は植物性飼料を与えて育てているため、独特の臭みが少ないお肉です。
ガーリックとハーブを使いローストし、ジューシーに仕上げました。
Shiretoko chicken is a meat that has little peculiar smell
because it is grown with plant feed.
Roasted with garlic and herbs and finished juicy.
◆山梨県産ブランドサーモン「富士の介」香草パン粉焼き ケッカソース ¥1,900
Yamanashi brand salmon “Fuji no suke” grilled with herbs Kekka sauce
山梨県のブランドサーモン『富士の介』は、臭みが少なく、さっぱりしています。
香草パン粉をまぶし、香ばしく焼きました。
中は半レアの焼き加減となっています。
フルーツトマトのさっぱりとしたソースとともにお召し上がりください。
Yamanashi brand salmon “Fuji no suke” has little odor and is refreshing.
Sprinkled with herb breadcrumbs and savory and baked.
Inside is semi-rare baked.
Serve with a refreshing sauce of fruit tomatoes.
◆本日の鮮魚 白ワインクリームソース ¥1,900
Today’s fresh fish with white wine cream sauce
毎日、漁港から届いた新鮮な魚を白ワインとバターを使ったソースで仕上げました。
繊細なソースの味をお楽しみください。
Every day, fresh fish arrived from the fishing port was finished
with sauce using white wine and butter.
Please enjoy the taste of delicate sauce.
◆アワビのバターソテー その肝を使ったソース ¥3,000
Abalone butter sauteed with its Liver Sauce
フレッシュなアワビをじっくり酒蒸しし、バターでこんがり焼き上げました。
アワビの肝を使ったクリームソースでお召し上がりください。
Fresh abalone was steamed slowly and baked with butter.
Enjoy in a cream sauce using abalone liver.
◆手長海老のガーリックソテー ¥2,500
Garlic sauteed scampi
スキャンピをニンニクオイルで炒め、ブランデーで香りを引き立てました。
お好みでレモンを絞ってお楽しみください。
Fried scampi in garlic oil and enhanced the aroma with brandy.
Please squeeze the lemon as you like and enjoy.
◆フォアグラ、ウニ、キャビアの冷製カクテル ¥1,200
Cold cocktail of foie gras, sea urchin and caviar
フォアグラとウニの濃厚さ、自家製コンソメのジュレとキャビアの旨味が
絶妙なバランスの味のハーモニーをお楽しみください。
Enjoy the harmony of the exquisite balance of the richness of foie gras
and sea urchin, the homemade consomme jelly and the taste of caviar
◆ウニとキャビアの冷製カクテル ¥1,200
Cold cocktail of sea urchin and caviar
ウニの濃厚さ、自家製コンソメのジュレとキャビアの旨味が
絶妙なバランスの味のハーモニーをお楽しみください。
Enjoy the harmony of exquisite balance of sea urchin richness,
homemade consomme jelly and caviar umami.
◆本日の鮮魚のカルパッチョ SOLAスタイル
Today’s fresh fish carpaccio SOLA style
SOLAのカルパッチョは 漁港 から厳選した鮮魚を仕入れております。
SOLA carpaccio stocks fresh fish carefully selected from fishing ports.
◆オリーブオイル&ソルト仕立て ¥1,200
Olive oil and salt
シンプルにオリーブオイルと塩で仕上げました。お好みでレモンをご使用ください。
Simply finished with olive oil and salt. Use lemon as you like.
◆SOLAスタイル ~ 柑橘ジュレ仕立て ¥1,200
SOLA style ~ Citrus jelly tailoring
特選の鮮魚とサッパリとした柑橘のジュレとご一緒にご賞味ください。
Please enjoy with selected fresh fish and refreshing citrus jelly.
◆フレッシュオイスター 1P ¥500
Fresh oyster
毎日漁港から仕入れる新鮮な生カキをお楽しみください。
自家製のポン酢のジュレ、または、エシャロットを使い、香草の香りと酸味を効かせたオリジナルソースからお好きな食べ方をお選びください。
Please enjoy fresh raw oysters purchased from the fishing port every day.
Choose your favorite way of eating from homemade ponzu jelly or original sauce that uses herbs and fragrance and acidity of herbs.
◆SOLAの有機野菜を使ったガーデンサラダ 自家製バルサミコドレッシング ¥800
SOLA Garden salad using organic vegetables with homemade balsamic dressing
安全で美味しいお野菜を作っている農家さんから有機野菜を仕入れました。
自家製のバルサミコを使ったドレッシングでお召し上がりください。
We purchased organic vegetables from farmers
who produce safe and delicious vegetables.
Enjoy with homemade balsamic dressing.
◆グリーン&ブラックオリーブと自家製セミドライトマト ¥500
Green & black olives and homemade semi-dried tomatoes
ワイン、ビールのおつまみとして、自家製セミドライトマトやオリーブをどうぞ。
Homemade semi-dried tomatoes and olives as snacks for wine and beer.
◆レーズンとクリームチーズ バケット 添え ¥700
Raisins and cream cheese with bucket
レーズンとドライイチジクをクリームチーズであえました。バケットに乗せてお召し上がりください。
Dried raisins and dried figs with cream cheese. Please put it on a bucket and enjoy.
◆18か月熟成 パルマ産プロシュート ¥1,000
18 months aged Parma prosciutto
生ハムと言えばパルマ産。18ヵ月熟成の生ハムをご賞味ください。
Speaking of raw ham, it is from Parma.Please enjoy the
18 months aging ham.
◆カボチャのポタージュ ¥600
Pumpkin potage
こだわりの農家が有機栽培で愛情たっぷりに育てたカボチャを
新鮮な生クリームと牛乳で美味しく仕上げました。
Pumpkins carefully grown by organic farmers and lovingly
grown are freshly made with fresh cream and milk.
◆ブルスケッタ ¥600
Bruschetta
トマト、バジル、ニンニクをオリーブオイルであえて、バケットに乗せました。
Tomato, basil and garlic were dipped in olive oil and put in a bucket.
◆バゲット(2P) ¥300
Baguette
美味しい フランスパンをお楽しみください。
Enjoy delicious French bread.
◆天使の海老と有機野菜のアヒージョ ¥1,300
Ahijo of angel shrimp and organic vegetables
天国に一番近い島と言われるニューカレドニアのきれいな海で育った
天使の海老を使ったアヒージョです。
ぜひ、フランスパンと一緒にご注文ください。
An Ahijo made from angel shrimp grown in the beautiful sea
of New Caledonia, the island closest to heaven.
Please order with French bread.
◆グリーンアスパラガスのミートソースグラタン ¥1,500
Green asparagus meat sauce gratin
こだわりのボロネーゼソース、新鮮な有機栽培で育った
栄養満点のアスパラガス、モッツァレラチーズを使った、
パングラタンです。
It is a panglatan made with specialty bolognese sauce,
nutritious asparagus grown from fresh organic cultivation,
and mozzarella cheese.
◆グリーンアスパラガスのチーズグラタン ¥1,200
Green asparagus cheese gratin
新鮮で栄養満点のアスパラガスとモッツァレラチーズを使った、
シンプルなチーズグラタンです。
野菜の甘味とチーズの美味しさをお楽しみください。
A simple cheese gratin made with fresh and nutritious asparagus
and mozzarella cheese.
Please enjoy the sweetness of vegetables and the deliciousness
of cheese.
◆季節の有機 野菜のグリル ¥1,200
Grilled seasonal organic vegetables
季節の新鮮な有機野菜をグリルにしました。野菜そのものの美味しさをお楽しみください。
Grilled seasonal fresh organic vegetables. Please enjoy the deliciousness of the vegetables themselves.
◆フレンチフライ ¥500
French fries
お子様が大好きなポテトフライもご用意しています。
Potato fries that children love are also available.
◆国産鶏の 自家製 ナゲット (5P) ¥400
Domestic chicken homemade nuggets
◆ティラミス ¥600
Tiramisu
こだわりの濃厚な生クリームを使って、真心こめて作っております。
We make it with sincerity using a special thick cream.
◆ナッツとレーズンのチョコテリーヌ ¥600
Chocolate terrine with nuts and raisins
絶妙にブレンドした濃厚なチョコのムースです。
キャラメルでコーティングしたナッツとレーズンがアクセントです。
A rich chocolate mousse blended exquisitely.
Nuts and raisins coated with caramel are accents.
◆レア チーズケーキ ミックスベリーソース ¥600
Rare cheesecake with mixed berry sauce
北海道産クリームチーズ とキル酒 を使った 滑らかなレア チーズケーキ。生クリームとミックスベリーと共にお召し上がりください。
A smooth rare cheesecake made with Hokkaido cream cheese and kill sake. Enjoy with fresh cream and mixed berries.
◆パンナコッタ イチゴのソース ¥600
Panna cotta with strawberry sauce
濃厚生クリームと隠し味で有機栽培のコーヒー豆の香りを移したパンナコッタ。
フレッシュ苺で作った自家製ソースでお召し上がりください。
Panna Cotta with rich fresh cream and secret scent of
organically grown coffee beans.
Serve with homemade fresh strawberry sauce.
◆アフォガード ¥600
Afo guard
バニラビーンズの入ったバニラアイスを綿菓子で隠し、
有機栽培のエスプレッソを注いで溶かしました。
ほろ苦いスイーツをどうぞ。
Vanilla ice cream containing vanilla beans was hidden
with cotton candy, and organically grown espresso was
poured and melted.Have some bittersweet sweets.
◆モンブラン ¥600
Mont Blanc
自家製マロンペースト、ラム酒の香り豊かなスポンジケーキ 、濃厚生クリーム、栗の渋皮煮を重ねた、味わい深いモンブラン。
A tasty Mont Blanc with homemade marron paste, rum-scented sponge cake, thick cream, and chestnut astringent skin.
お好みのジェラートをお楽しみください。
Enjoy your favorite gelato.
◆ラムレーズン ¥600
Rum raisins
◆キャラメル ¥600
Caramel
◆ブラッドオレンジ ¥600
Blood orange
◆宇治抹茶 ¥600
Uji Matcha
◆ルビーチョコレート ¥600
Ruby chocolate
※金額は税別となります。 The amount is excluding tax.